Steun stichting Spin- & Verfkrant

Vezel magazine wordt uitgegeven door stichting Spin- & Verfkrant. Deze stichting draagt de oorspronkelijke naam van het blad. De onafhankelijke stichting heeft geen winstoogmerk en zet zich in voor het levend houden van handwerktechnieken door eigentijdse toepassingen te publiceren.

De stichting is in haar bestaan afhankelijk van vrijwilligers. Zowel voor de bestuurstaken als de redactionele werkzaamheden. Alleen de opmaak, druk en verzending wordt uitbesteed. Om een goed verzorgd magazine te produceren vraagt de stichting een hoge mate van professionaliteit van de vrijwilligers. Vrijwilliger zijn is immers niet vrijblijvend. De stichting beloont dan ook alle vrijwilligers middels een vrijwilligersvergoeding; per jaar wordt er ongeveer evenveel besteed aan de vrijwilligers als aan de druk van het magazine.

De stichting Spin- en Verfkrant is altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers en aspirant bestuursleden. Laat het ons weten als u met ons mee wilt doen!

U kunt ons bereiken op bestuur@vezel.org, ook voor vragen.

Doneer

U kunt de stichting Spin- & Verfkrant ook steunen met een donatie. Laat ons hieronder weten hoeveel u wenst te doneren, wij sturen u vervolgens de benodigde informatie.