Evenementen invoeren op Vezel.org

Vezel magazine is een open platform, iedereen kan bijdragen aan de inhoud van het magazine en de website. De agenda in het magazine wordt samengesteld vanuit de agenda op onze website.

U kunt uw eigen evenementen invoeren in onze online agenda via een persoonlijke omgeving, waar u de  eerder opgegeven evenementen ook kunt bijwerken op een later tijdstip. Volg de stappen hieronder om uw eigen evenementen in te voeren.

 1. Ga in uw webbrowser naar www.vezel.org/agenda/beheer/lijst.
 2. Login met uw account gegevens (ga naar 4) of druk op “registreer” wanneer u nog geen account heeft.
 3. Registreer uw account op vezel.org door uw naam en emailadres in te voeren, uw wachtwoord ontvangt u vervolgens per email. Ga vervolgens wederom naar www.vezel.org/agenda/beheer/lijst en login met uw email adres en wachtwoord.
 4. Reeds ingevoerde evenementen ziet u in een lijst staan. Een nieuw evenement voert u in door bovenaan de pagina te klikken op “Voeg nieuwe toe”. Het evenement zal op de website verschijnen nadat deze door ons is goedgekeurd. Volg voor het invoeren de onderstaande tips.
 5. Reeds ingevoerde evenementen kunt u bewerken door in de lijst onder een titel op het knopje “bewerk” te klikken.

Tips bij het invoeren van een nieuw evenement

 • Voer een duidelijke evenement titel in en een uitgebreide omschrijving (minimaal 100 woorden). Zodat iedereen begrijpt wat er te zien, te leren of te doen is.
 • Selecteer de juiste categorie voor uw evenement.
 • Upload een afbeelding van minstens 800×800 pixels.
 • Selecteer een begin dag en tijd en een eind dag en tijd.
 • Vervolgens kunt u een locatie invoeren; het kan zijn dat uw locatie al in de lijst staat, in dat geval kunt u deze zoeken in de lijst en selecteren, dan zijn alle gegevens reeds goed ingevuld. Staat uw locatie  niet in de lijst, selecteer dan “Gebruik nieuwe locatie” en vul de juiste gegevens in. De volgende keer staat deze in de lijst.
 • Voor het invoeren van de organisator geldt hetzelfde als bovenstaande voor de locatie.
 • Geef een website op waar meer informatie over het evenement is te vinden.
 • Geef aan hoeveel het evenement kost.

Komt u er niet uit, dan kunt u ons altijd een email sturen op webredactie@vezel.org of stel uw vraag in een reactie hieronder.

Succes!