Categorie archief: 40ste jaargang nummer 3

Bekijk hier een aantal pagina’s uit het derde nummer van 2020. Daaronder vindt u de web-publicaties met betrekking tot dit nummer.Een inkijkje in de septembervezel 2020

Kleine vertraging bij de bezorging

De bezorging van Vezel blijkt iets te zijn vertraagd. Het was de bedoeling dat deze in de afgelopen week bij iedereen in de brievenbus zou zitten. Echter is het mogelijk dat deze pas dit weekend of in de loop van deze week wordt bezorgd. Onze excuses hiervoor, want u hoort de 3e Vezel van dit jaar gewoon in september te ontvangen en niet in oktober.

Heeft u richting het einde van deze week nog geen Vezel ontvangen, laat het dan weten via een reactie bij dit bericht of per mail aan de redactie. Dan is er mogelijk iets meer mis gegaan.

Vezel 3: Een barstensvol mooi herftsnummer

Eind september nadert en genietend van de prachtige zomerse dagen denk ik aan het herfstnummer van Vezel. Begin volgende week verschijnt het derde nummer van dit bizarre jaar. Reizen voor velen van ons de normaalste zaak van de wereld deden we dit jaar niet of anders. Bijzonder is in dit licht het Reisborduurkleed in Vezel dat uitgroeit tot een levenslang project.

En mijmerend over deze barstensvolle, mooie herfstuitgave zie ik vele handen borduren, breien, verven, weven, tuften over alle grenzen heen.

Lees verder