Categorie archief: 34ste jaargang nummer 4

Bekijk hier een aantal pagina’s uit het vierde nummer van 2014. Onder de pagina’s vindt u de web-publicaties met betrekking tot dit nummer.

Geïnspireerd door Vezel

Omdat wachten op iets leuks – zoals de nieuwe Vezel – altijd lang lijkt te duren, blikken we nog even terug op de vorige Vezel, om te laten zien wat daar voor moois uit voortgekomen is. Geïnspireerd door het dradenvestje voor Marte, maakte Nel van der Duin een dradenvest voor zichzelf. Vooral het doorstikken bleek een grotere klus te zijn dan ze aanvankelijk had gedacht. Als afwerking is het vestje niet omgehaakt, maar omwikkeld met dezelfde kleur. Het kost wat tijd, maar dan heb je ook iets heel eigens. Van het resultaat zal ze nog lang plezier hebben.

Ook geïnspireerd door iets wat je straks in Vezel ziet staan?
Laat het ons weten, dan plaatsen we het op de website!

Dradenvestje-voorkant Dradenvestje-achterkant

 

 

 

WWWtjes van Vezel nummer 4, december 2014

Bee-Oriental-Flower - Cas HolmesBekijk hier alle links uit de rubriek http://WWWtjes in het decembernummer van Vezel magazine en klik gemakkelijk door naar de desbetreffende webpagina’s.

 1. depirro.com
 2. issuu.com/troughourhandsmagazine/
 3. pinterest.com/janii888/jewelry-fibre
 4. pinterest.com/usiil/jewelry-kulinad
 5. casholmes.textilearts.net/slideshow.html
 6. themagicfarawayttree.tumblr.com/
 7. youtu.be/r1D8HmF9ezY
 8. youtu.be/4wCTiHyiz-0
 9. youtu.be/Y8b-GZswBO8youtu.be/ipO61SoNeKgyoutu.be/hiPnKal0ohM
 10. alisonholt.comyoutu.be/eOR995x-vho
 11. amesdartistes.voila.net/galeries_artistes_artisans.htm
 12. textileart.ch

Nog een paar dagen tot de decembervezel

Transparante kunst in de maakAls alles goed gaat, valt het decembernummer aanstaande vrijdag bij iedereen in Nederland door de brievenbus en ook de decemberactie bestellers kunnen dit weekend de volledige jaargang van 2014 verwachten.
Het is weer een boordevolle uitgave geworden. Met verhalen over de Boro techniek in het theater, gebreide theedoeken, verven met meekrap, papier van brandnetelvezels, werken met vloeibaar rubber en meer!
De berichten rubriek is ook goed gevuld, want zo aan het einde van het jaar is er veel om op vooruit of terug te blikken. Alvast fijne kerstdagen en veel leesplezier met de laatste Vezel van 2014!