Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

HABOTAI – Tentoonstelling KUNST OP ZIJDE, ANTWERPEN

15 oktober 2020 - 25 oktober 2020

HABOTAI – Tentoonstelling KUNST OP ZIJDE – ZIJDECOLLAGES. De jaarlijkse tentoonstelling ‘Kunst op Zijde’ van HABOTAI is een belangrijke gebeurtenis op de Belgische culturele agenda.  Na  30 jaar is het evenement geëvolueerd van een lokale gebeurtenis naar een internationaal gewaardeerde tentoonstelling in het domein van de zijdeschilderkunst.  De werken beperken zich overigens niet tot zijde alleen, ook aanverwante (dierlijke) materialen worden op de meest creatieve manieren eveneens beschilderd en met zijde gecombineerd.

Elke tentoonstelling heeft iets speciaals te bieden, al was het maar door de zeer verscheiden thema’s. Dit jaar gaat ze door van 15  tot/met 25 oktober en kozen we als thema  ZIJDECOLLAGES wat weer uitbundige zijdewerken belooft. Op www.habotai.be is meer info te vinden over de tentoonstelling.

HET GOUDEN PENSEEL
Dit jaar wordt de dertigste verjaardag van HABOTAI gevierd met een lokale tentoonstelling én een digitale tentoonstelling op de website van HABOTAI en op de sociale media.  Alle zijdeschilders ter wereld worden uitgenodigd één van hun werken hierop te posten om HET GOUDEN PENSEEL te winnen.  Zie https://www.habotai.be/competition

Galerij Rivierenhof     (www.provincieantwerpen.be)
Turnhoutsebaan 232,
2100 Antwerpen
België

 

Gegevens

Begin:
15 oktober 2020
Einde:
25 oktober 2020
Evenement Categorie:

Locatie

Galerij van het Rivierenhof
Turnhoutsebaan 232
Deurne, 2100 België
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.