Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gelliplate-dag met Marieke Smink, Oldeberkoop

12 juni – 08:00 - 17:00

Een daagse workshop in Hawar school: Leer in één dag veel mogelijkheden die de gelliplate biedt.  Van het maken van mooie ondergronden om op te borduren, punchen, etc tot het overzetten van afbeeldingen op stof en het maken van interessante composities. Er is heel veel mogelijk. We werken zowel op papier als textiel. Een geliplate is een plaat gemaakt van siliconen met een erg gevoelig oppervlak waardoor je er geweldig goed allerlei structuren mee kunt afdrukken.

 U leert tijdens deze workshopdag hoe u een interessante compositie opbouwt in kleur, vorm en textuur. Hoe afbeeldingen over zijn te brengen via de gelliplate en om verschillende technieken met elkaar te combineren om tot interessante beelden te komen.

In de ochtend staan de verschillende mogelijkheden en technieken centraal en gaat het vooral om het experiment.

Daarnaast wordt u geïnspireerd door de docent en is er ruimte om elkaars experimenten te bekijken en te leren van elkaar.

s Middags gaan we dieper in op de mogelijkheden en brengen we de ervaringen van de ochtend in de praktijk. Er wordt gericht gewerkt aan een aantal oefenwerkstukken. 
 
De workshop duurt van 10.00-17.00 waardoor U volop tijd heeft om alle mogelijkheden te ontdekken en eigen te maken en is inclusief oefenmateriaal en natuurlijk een heerlijke lunch zoals u dat van Hawar gewend bent. 

Het is mogelijk om voordelig een starterspakket aan te schaffen, bestaande uit een gelliplate, roller en potje verf naar keuze.

Gegevens

Datum:
12 juni
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Hawar
Oosterwoldseweg 33
Oldeberkoop, 8421RR
+ Google Maps
Telefoon:
0516451020
Website:
www.Hawar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.