Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

de nieuwe Vermeer, Delft

20 maart 2023 - 7 mei 2023

In het tv programma van omroep MAX,  De nieuwe Vermeer,  worden verdwenen werken van Johannes Vermeer weer tot leven gebracht, door creatievelingen en professionele kunstenaars uit heel Nederland. Alle werken, zes maal 30 finalisten zijn nog terug te zien via deze link .  Een van de finalisten is Annie Horlings, zij heeft het Concert, gemaakt in stof.
Vanaf 20 maart tot en met 7 mei zijn al deze werken tijdens een kunstroute te zien in de binnenstad van Delft bij ondernemers en particulieren voor de ramen. Een Plattegrond van de kunstroute is verkrijgbaar bij VVV, hotels, Museum Prinsenhof, Vermeer Centrum Delft.

Bijna alle werken van Johannes Vermeer komen in 2023 naar het Rijksmuseum in Amsterdam voor de grootste Vermeer-tentoonstelling ooit. Zes van zijn schilderijen zijn echter verdwenen. In het tv-programma De Nieuwe Vermeer brengen creatievelingen en professionele kunstenaars uit heel Nederland deze verdwenen werken tot leven. Een ode aan de iconische schilder, maar vooral ook een ode aan creatief Nederland.

foto het Concert van Annie Horlings  ( 72,5 cm x 64,7cm)

Gegevens

Begin:
20 maart 2023
Einde:
7 mei 2023
Evenement Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.