Kunst in de Kunstkapel te Amsterdam

Talismannen / Saar Scheerling

Elf kunstenaars presenteren 3-4-5 maart hun werk in een verkooptentoonstelling, in de Kunstkapel te Amsterdam. Het initiatief is ontstaan in Corona tijd, maar door de lock down kon de tentoonstelling steeds niet plaats vinden. Nu is het dan zo ver. Er is een spannende mix van divers werk te zien.

Zo zijn er Saar Scheerling’s ‘Talismannen’ gemaakt van oude matrassen, minimalistische sculpturen van Britte Koolen en geometrische schilderijen van Paul Ouderkerk. Organisator Sonja Cabalt laat er de serie ‘Pods’ en een installatie zien, Sarai van de Boel een wandkleed en ruimtelijk werk. Daarnaast vind je er textiele wandobjecten van Chris van Veghel, Marjo Postma met tufties en keramiek en geborduurde portretten van Lia de Jonghe. Naast de XL kleden ‘Dashes’ van orange or red zijn er foto’s van JD Hali en poëtische ‘Bildnis’ van Johnny Mae Hauser. 

Bij de entree is een verkooppunt met kunstenaarsboeken en klein werk. De kunstenaars zijn zelf aanwezig om over hun werk te vertellen. Er kan een hapje en een drankje genuttigd worden in de kapel lounge.

Welkom op de opening op
donderdag 2 maart van 17.00-20.00.

openingstijden: 3-4-5 maart van 12:00-18:00