De nieuwe Vezel: 33ste jaargang nr. 1

De inhoudsopgaveAls u dit leest is het eerste nummer van Vezel bij u in de bus gevallen. Tenminste als u een abonnement had op de Spin- en Verfkrant. Op de redactie zijn we langzamerhand al aardig gewend aan de nieuwe naam. We hebben weer een keur aan grappige, interessante en inspirerende artikelen in dit nummer bij elkaar gebracht waar u ongetwijfeld op een zonnige dan wel trieste voorjaarsdag van zult genieten.

Met de nieuwe naam voor ons blad beginnen we ook een nieuwe start met de website. De opmaak en de vormgeving is volledig veranderd. De website begeleidt het verschijnen van elk nummer; de voorpagina zal elke keer in beeld komen met de inhoudsopgave en de web-links die in Vezel zijn genoemd zodat u ze slechts hoeft aan te klikken om ze te bekijken. Surfen op internet is leuk maar ik vind het wel zo gemakkelijk als een ander voor mij iets heeft gevonden dat interessant is om te bekijken. 

Tegelijk bent u op de hoogte van het verschijnen van het nieuwste Vezel magazine. Als het binnen een paar dagen niet bij u in de bus is gevallen, is er iets mis gegaan. Het drukken en verzenden hebben we uitbesteed met de hoop dat het foutloos verloopt. Zo niet, dan horen we dat graag van u.

Naast de vaste informatie over de organisatie rond het blad zal per verschenen nummer de informatie wijzigen. Je kunt ook zeggen dat het per kwartaal wijzigt. In zo’n periode gebeurt het één en ander dat het vermelden waard is, maar het is al voorbij voor de volgende Vezel uitkomt. Die berichten en gebeurtenissen komen op de site te staan. Na verloop van tijd verdwijnen ze uit het actuele deel van de site en verdwijnen in het archief zodat u het gepubliceerde altijd weer terug kunt vinden.

Reacties (1)

  1. Dorien van Voorden

    Wat een power straalt het eerste nummer van VEZEL uit! En wat een gemak die overzichtelijke website erbij!
    Een grote diversiteit aan onderwerpen, dat is erg leuk.
    Dank aan allen die dit nummer gemaakt hebben!

Reacties plaatsen niet mogelijk.