Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

zomerexpositie in Blokzijl.

30 juli - 14 augustus

In het  kerkje ” ‘t Lam”  te Blokzijl exposeren Cathrien Milette, Alie de Boer, Ria Penthum en Helma Lok-Hörnemann hun  werk. Het drietal exposeert -wegens succes- voor het zesde jaar in het kerkje. Dit jaar is Cathrien Milette als gast kunstenaar gevraagd mee te exposeren. Er is nieuw werk te zien o.a. assemblages, installaties, fotografie, objecten, textiel. De 4 kunstenaars hebben zich door het thema ‘verandering’ laten inspireren.

Alie de Boer haalt haar inspiratie uit alledaagse voorwerpen afgedankt, verroest, of in bepaalde staat van vergaan.  Zo nu en dan ook via fotografie, zoekt zij naar een nieuwe kwetsbare werkelijkheid. Het werk van Cathrien Milette is een afspiegeling van hoe zij insecten ziet. Hun maat, kleur, tempo en kwetsbaarheid raken haar. Net als de stand van hun getal. Ze werkt met metaal en hars en maakt gebruik van gemengde technieken.

Het werk van Ria Penthum  beweegt zich tussen verschillende disciplines. Ze maakt gebruik van diverse materialen en technieken en is gefascineerd door de diepere gelaagdheid van de mens en de natuur. Verwondering en verwarring en de mens achter de mens lopen als een rode draad door Penthum’s werk.

Kleine en grote veranderingen uit het leven zijn vaak bepalend voor het werk van Helma Lok-Hörnemann. Veranderingen die weer van invloed kunnen zijn voor keuzes in de toekomst. Door het bewerken en/of samenvoegen van textiele materialen, mono-prints en foto’s zijn haar werken voor deze tentoonstelling ontstaan. De expositie is dagelijks te bezoeken van 11.00 – 17.00 uur.

Voor meer informatie over de expositie ‘verandering’ kunt u contact opnemen met:
Alie de Boer – telefoon.06-10844147 – email: aliedeboerdoze@gmail.com

Gegevens

Begin:
30 juli
Einde:
14 augustus
Evenement Categorie:

Locatie

kerkje ” ‘t Lam”
Breestraat 2
Blokzijl,
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.