Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zeldzaam mooi

26 oktober 2014 – 11:00 - 17:00

| Gratis

zeldzaam mooiOp de laatste zondag in de herfstvakantie is er weer een zeldzaam mooi evenement bij Culture Club de Haere in Olst. In de kasteeltuin staan marktkramen met alleen de allerleukste, lekkerste, handgemaakte en zeldzaam mooie producten en cadeautjes uit de regio, waarbij diversiteit en kwaliteit van deze creatieve ondernemers voorop staat. Er zijn verschillende ambachtelijke demonstraties en workshops. Ook kinderen kunnen zich prima vermaken met speciale workshops voor kinderen, kinderschmink en een springkussen van Hamersma uit Deventer.
 Tijdens het evenement heeft Stichting IJssellinie een extra open dag en geeft rondleidingen door de bunkers uit de koude oorlog en de gidsen van Natuur Anders (een samenwerking tussen IJssellandschap/Natuur Monumenten/Staatsbosbeheer en Landschap Overijssel) gaan aan de slag te gaan met hun wandelingen in het naast gelegen bos. 
In het Culture Club Café kun je genieten van lekker biologisch eten, waaronder de zelfgemaakte taarten. Dit alles met live muziek van Nils Westerhof, singer & songwriter uit Deventer

Het evenement is van 11.00 – 17.00 uur en de entree en parkeren zijn gratis.

Ilse Nuesink, eigenaresse van Zeldzaam Mooi uit Diepenveen, heeft als eerste in Nederland honderden regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers van eigen bodem samengebracht op verschillende zeldzaam mooie evenementen in de omgeving. Je kunt als bezoeker bijzondere en zeldzaam mooie producten voelen, proeven, beleven, luisteren en kopen. Dat maken de zeldzaam mooie evenementen uniek ten opzichte van andere evenementen en markten.

Met je aankopen op de zeldzaam mooie evenementen ondersteun je kleine bedrijfjes en zelfstandigen uit de regio en gaat je geld naar individuele mensen met talent en niet naar de grote merken.

Alle producten op de zeldzaam mooie evenementen zijn van bijzondere kwaliteit. Sommige producten zijn handgemaakt en andere met oog voor detail in kleine oplages geproduceerd in Nederland. Soms is er zelfs maar één exemplaar van gemaakt of kan het speciaal voor jou op maat worden gemaakt.

Gegevens

Datum:
26 oktober 2014
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Zeldzaam mooi evenementen
Telefoon:
06 271 39 083
E-mail:
info@zeldzaammooi.com
Website:
www.zeldzaammooi.com

Locatie

Culture Club de Haere
Haereweg 4
Olst, 8121 PJ
+ Google Maps
Telefoon:
0570 591 500
Website:
www.cultureclubdehaere.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.