Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wasdag 2023, Zeijen

2 mei 2023 - 2 juli 2023

Zowel binnen als buiten De Oranjerie hangt allerlei oud textiel aan de waslijn, naast het assortiment brocante uit Engeland en bijzondere woonaccessoires. Nostalgische verkooptentoonstelling van oude boven- en onderkleding, bandjes en kant, grote sortering oude stoffen, schortjes, tafelkleden groot en klein, naai accessoires, mutsjes, oud geruit beddengoed, school handwerkjes, oude kinderkleding en naaigerei enz. Alles is zo herkenbaar en dus heerlijk om eens rond te snuffelen en grabbelen in oude koffertjes.

Een walhalla voor handwerk liefhebbers en verzamelaars van oud textiel en klederdracht, allerlei oude betaalbare  materialen zijn hier te vinden. Broderie uit begin 20e eeuw, damast, geborduurde tafelkleden, wasmerken, monogrammen, batist kleding zelfs nog draagbaar, kleurige vintage schorten 50-60 er jaren, witte kinderkleding met broderie van rond 1900 en heel veel theeschortjes.  Zelfs aankleding voor oude poppen en poppenhuizen kan men hier vinden met de mooiste handwerktechnieken.

Dit alles is afgestaan door musea en particulieren, omdat men een goede bestemming zocht. Wij wassen, strijken en herstellen zo nodig en zorgen ervoor dat dit moois bij de liefhebber terecht komt in een geweldige inrichting.

Groepen graag op afspraak.
Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag 13.00 – 17.00 uur

Gratis toegankelijk

Gegevens

Begin:
2 mei 2023
Einde:
2 juli 2023
Evenement Categorie:

Locatie

Oranjerie
Zeijen, Drente + Google Maps
Website:
https://de-oranjerie.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.