Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Upcycle en Recycle Couture. Oldeberkoop

24 augustus 2020 - 28 augustus 2020

Upcycle en recycle couture!
Tijdens deze zomerweek met Anne Marie van der Veen ga je dierbare kledingstukken upgraden zodat ze een eigentijdse look krijgen en je ze weer met plezier gaat dragen . Maar je kunt ook van de mooie stoffen van oude kledingstukken iets totaal nieuws maken. Die stoffen kunnen ook bewerkt worden door materialen toe te voegen, te naaien en te vervormen.

Daarbij kan ook gebruik gemaakt worden van de punchmachine of het plisseer apparaat maar ook verf- en borduurtechnieken zijn mogelijk. Al die mogelijkheden biedt het Hawar-atelier. Voor deelnemers die zelf geen naaimachine hebben, hebben wij een fijne naaimachine .

Tijdens deze Zomerweek is er heel veel ruimte voor ideeën en wensen uit de groep, u wordt niet alleen geïnspireerd door de docent maar u inspireert ook elkaar.

Wat is een zomerweek?

Tijdens een zomerweek wordt er les gegeven op maandagmiddag van 14 tot 17 en en vervolgens de andere dagen van 10 tot 13.00u. Daarna heb je  de rest van de dag de beschikking over het atelier om lekker zelf verder te werken aan proeven of aan een groter werkstuk. Maar je kunt ook op pad gaan om één van de  evenementen te bezoeken die ’s zomers worden gehouden in Friesland .

Wandelen in de prachtige parkbossen rond Oldeberkoop of fietsen in het Drents/Friese woud waar we een onderdeel van zijn, is natuurlijk ook een aanrader.

Blijft je in het atelier, dan mag je ook de keuken gebruiken. Water, koffie en thee met iets lekkers is natuurlijk in het atelier aanwezig.

Vrijdag aan het eind van de morgen wordt al het werk dat de cursisten gedurende de week gemaakt hebben tentoongesteld en samen met de docent besproken om zo ook van elkaars werk te kunnen leren. Het is de bedoeling dat we dan rond 14.00 u klaar zijn.

Behalve op de maandag wordt er iedere dag om één uur een heerlijke en uitgebreide lunch verzorgd door onze kok Paco.

Deze workshop is exclusief materialen. Die kun je zelf meenemen of aanschaffen in onze winkel.

Gegevens

Begin:
24 augustus 2020
Einde:
28 augustus 2020
Evenement Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.