Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Schapenscheerdersfestival & Wolfeest in Balloo

10 juli – 10:30 - 11 juli – 17:00

Op het Schapenscheerdersfestival & Wolfeest is er weer volop variatie bij 70 stands! Terwijl de schapen worden geschoren is er veel te zien en te doen bij de schaapskooi van de Herders van Balloo. Het Wolfeest is een gevarieerde fair, waarbij de nadruk ligt op wol. Dus veel stands met wol, vachten en viltproducten. Er zijn creatieve workshops  creatieve workshops  en demonstraties vilten, spinnen, breien, weven.

Ook zijn er allerlei wol- en viltproducten te koop. Van ruwe vachten tot luxe woontextiel en van truien tot kunstzinnige sieraden.
Wol is kunstzinnig, veelzijdig, ambachtelijk, maar vooral: wol is weer hip! Met dit Schapenscheerdersfestival en Wolfeest worden de bijzondere kwaliteiten van de wol van de Drentse heideschapen onder de aandacht gebracht.

Het Schapenscheerdersfestival & Wolfeest is een heerlijk dagje uit: lekker rondstruinen bij de schaapskooi en op de schapenweide, kijken naar het schapen scheren,  inspiratie opdoen voor creatieve wolactiviteiten, genieten op een van de terrasjes omlijst door sfeervolle live muziek, workshops volgen. Een industriële kaardmachine en een sokkenbreimachine in werking zien.
En: volop originele producten, tuinplanten, lekkernijen en gevarieerde woon- en lifestyleartikelen.

Gegevens

Begin:
10 juli – 10:30
Einde:
11 juli – 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Herders van Balloo
Crabbeweg 2
Balloo, 9458 TE
+ Google Maps
Telefoon:
06 144 67 033
Website:
www.herdersvanballoo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.