Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kunstklas, beeldend werken met textiel, Oldeberkoop

20 september 2021 – 19:00 - 18 april 2022 – 21:00

Kunstklas, beeldend werken met textiel met Marieke Smink
Textiel is je passie. Je vilt,breit,  haakt, borduurt, quilt, verft, schildert, enzovoorts. Wat je voor ogen hebt, komt er niet helemaal uit. Je hebt behoefte aan handvaten om dat te maken waar je naar op zoek bent. Je zoekt een sparringpartner om van gedachten te wisselen en nieuwe inzichten te krijgen. Je wilt je eigen beeldverhaal vertellen. Wij dagen je uit om bij Hawar het avontuur aan te gaan, om te leren, te ervaren, om je werk en de essentie van je werk te ontdekken, te leren van elkaar en met elkaar en zodoende te groeien.
De cursus bestaat uit 2 delen: het beeldend proces en oefeningen en praktische opdrachten op het gebied van vormgeving en theorie. Daarnaast ga je ook thuis aan de slag.

Jouw eigen beeldend proces en ontwikkeling staan centraal tijdens deze cursus. Tijdens de 1e les maken we hiermee een start en iedere lesavond zetten we een nieuwe stap in dit proces. Je wordt hierbij uitgedaagd om vanuit een eigen thema te werken.  Marieke Smink, de docent werkt hierbij coachend , je volgt jouw eigen route binnen de groep. Door persoonlijke feedback zorgen we voor maatwerk in deze cursus. Je krijgt opdrachten in de les, maar een deel werk je ook thuis uit om klassikaal en soms ook individueel te bespreken. Daarnaast wordt je uitgedaagd om buiten je eigen kaders te denken en af en toe uit je comfortzone te stappen, maar wel altijd op een veilige manier. Jouw proces en groei staan centraal.

Wanneer je zin hebt om jouw werk naar een hoger plan te trekken in een veilige groep. Wanneer je open staat voor anderen en met elkaar en van elkaar wilt leren. Wanneer je wilt groeien ga dan mee met ons op deze ontdekkingsreis.
Deze Kunstklas  is op maandagavond van 19.00 tot 21.30 op de volgende dagen:

20 september
18 oktober
1 en 29 november
20 december
24 januari
14 februari
7 en 28 maart
18 april
en in overleg met de groep nog een dag om de eindtentoonstelling in te richten na afloop !
Als deelnemer aan een Hawar-Kunstklas heb je het recht om na overleg gebruik te maken van het atelier van Hawar.  Je betaalt dan slechts €25 per dag en er is ook nog de mogelijkheid om het appartement erbij te boeken.

Je kunt daar gebruik van maken als je bijvoorbeeld groot wilt werken en daar thuis geen ruimte voor hebt of gebruik wilt maken van de in het atelier aanwezige apparatuur zoals de kaardmolen, het plisseerapparaat , de punchmachine, het fixeerapparaat etc.

 

 

 

Gegevens

Begin:
20 september 2021 – 19:00
Einde:
18 april – 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Hawar
Oosterwoldseweg 33
Oldeberkoop, 8421RR
+ Google Maps
Telefoon:
0516451020
Website:
www.Hawar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.