Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Irene van Vliet, Haarlem

19 september 2020 - 21 november 2020

De zolder van Kunst Centrum Haarlem is ingericht met de tentoonstelling Woven Wonders van Irene van Vliet. Je vindt je hier wandkleden, plaids en kussens van dit baanbrekende textielmerk. Irene laat haar creativiteit de vrije loop in de vorm van wandkleden, plaids, kussens en shawls. Met haar werken vertelt Irene verhalen die vaak een surrealistisch tintje hebben. Dromerige landschappen en flora en fauna zijn voor haar welkome inspiratiebronnen.

 Een uniek en kleurrijk assortiment.
De wandkleden van Woven Wonders hangen als schilderijen aan de muur. De kussens zijn van de hoogste kwaliteit met de meest unieke designs. De plaids zijn zeer exclusief met een origineel karakter. Het prachtige kleurgebruik van Irene verrijkt ieder interieur.

Van Eindhoven naar Parijs
Eigenaar en ontwerper Irene van Vliet richtte Woven Wonders in 2009 op. Haar passie voor textiel ontwikkelde zij in 1989, na de Design Academy in Eindhoven, toen zij in Parijs haar textielgraad haalde aan het Atelier National d’Art Textile.

Ontmoet het brein achter Woven Wonders
Op vrijdag 6 november en zaterdag 7 november is er een Meet & Greet met Irene. Zij vertelt hoe traditie en innovatie in haar werken samen komen. De toegang is gratis. Wil je aanwezig zijn? Stuur ons dan een email om te reserveren. In verband met de Corona-maatregelen hebben wij de Meet & Greet in verschillende tijdsblokken ingedeeld. Je kan om 14:00, 15:00 of 16:00 uur langskomen. Geef in je aanmelding aan of je vrijdag of zaterdag wil komen en op welk tijdstip.  info@kunstcentrum-haarlem.nl

 

Gegevens

Begin:
19 september 2020
Einde:
21 november 2020
Evenement Categorie:

Locatie

Kunst Centrum Haarlem
Gedempte Oude Gracht 117-121
Haarlem, 2011 GP
+ Google Maps
Telefoon:
023 53 27 895
Website:
https://www.kunstcentrum-haarlem.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.