Laden Evenementen

Het Quiltersgilde 40-jarig jubileum 2023

6 december 2022 - 17 december 2023

challenge: Steken Proeven met Cherilyn Martin. Van maandag 16 t/m vrijdag 27 januari.
Aanmelden kan tot en met 31 december 2022, 24.00 uur !!!

Het Quiltersgilde viert haar 40-jarig jubileum in 2023 en daar horen bijzondere activiteiten bij. Zoals deze challenge die gratis door het Quiltersgilde wordt aangeboden aan iedereen die van lapjes en draadjes houdt. Je hoeft geen ervaren quilter te zijn om mee te kunnen doen!

Meer info kun je vinden op de website van Cherilyn  website een op de website van Textile Artists staat een artikel over haar. Dat kun je hier lezen. Het is in het Engels (kun je via Google Translate vertalen in ongeveer Nederlands!). In het filmpje legt ze zelf uit wat we gaan doen.

Aanmelden  kun je via deze LINK. Iedereen mag meedoen, leden en niet-leden! t op: Aanmelden kan tot en met 31 december 2022, 24.00 uur

Op alle Proefdagen krijg je via email  een link naar een korte videofilm en een document met de opdracht van die dag. Je kunt daar zoveel tijd aan besteden als je wilt.

Je kunt je daarnaast aanmelden (via een link die je krijgt na de sluitingsdatum voor inschrijving op 31 december) voor een privé Facebookgroep waarin je met andere deelnemers ervaringen en foto’s kunt delen. Op de laatste Proefdag kun je daar chatten met Cherilyn over alle vragen die je hebt.

Je kunt ook meedoen zonder Facebook als je dat liever wilt, alleen dan mis je het praten met Cherilyn Martin. En je mist ook de foto’s van de proeverijen van andere deelnemers en hun reacties op jouw werk.

Op de laatste dag volgt per mail een grotere opdracht waarvan de resultaten tentoongesteld kunnen worden op de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde van 23 t/m 26 augustus 2023 in Nijkerk. Deelname hieraan is uiteraard helemaal vrijwillig. Maar we vinden het erg leuk als er veel mensen meedoen! Op een nog nader af te spreken tijdstip zal Cherilyn aanwezig zijn op de ATT om samen met de deelnemers het werk te bekijken en ervaringen uit te wisselen.

https://www.quiltersgilde.nl/agenda-overzicht/

Gegevens

Begin:
6 december 2022
Einde:
17 december
Evenement Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.