Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gespreksstof, Oldeberkoop

1 oktober 2022 - 10 oktober 2022

In het seizoen 2021-2022 hebben studenten van de Hawar-kunstklas onder leiding van Marieke Smink beeldend leren  werken in een veelzijdig proces. Dit heeft geleid tot deze expositie van de onderstaande deelnemers die zeer uiteenlopend werk hebben gemaakt.

Aukje Zevenhuijzen – Vleugels  Met vilt verbeeldt Aukje aspecten van het leven; nabijheid, verbinden en vrijheid om uit te vliegen. Je bent steeds onderweg langs levensgebeurtenissen. Je kunt steeds opnieuw uitvliegen naar een nieuwe, andere nabijheid.

Herma Rikkers – Connexion par la dance Met deze installatie verbeeldt Herma haar fascinatie voor de hoeveelheid vormen die er zijn voor mensen om verbinding te maken. Die verbinding kun je ook zelf vorm geven in de installatie door met de lapjes aan de slag te gaan die ervoor klaarstaan.

Johran Koning – Voluit leven (levenshemden) Johran heeft zich laten inspireren door traditionele doodshemden. Hij heeft dierbaren in zijn omgeving gevraagd naar het tegengestelde, namelijk wat ‘voluit leven’ voor hen betekent. Hun antwoord verbeeldt hij op oude doodshemden.

Geke Flier – Reflecties van een pensionado
Geke kijkt, nu zij met pensioen is, terug op wat het leven haar tot nu toe heeft gebracht. Wat hierin ingrediënten zijn die voor iedereen gelden, en wat is voor haar specifiek? Wat kreeg je mee? Wat geef je door?

Gegevens

Begin:
1 oktober 2022
Einde:
10 oktober 2022

Locatie

galerie Hawar
Oosterwoldseweg 33
Oldeberkoop, 8421RR
+ Google Maps
Telefoon:
+31(0)516451020
Website:
www.hawar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.