Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Cursus wade maken bij Atelier Alewijn

8 april 2023 - 13 december 2023

Op 21 maart zijn de opnames bij Atelier Alewijn en in de Keistadkerk bij de Cursus wade maken voor het TV-programma  Zin in morgen! gemaak. Op zaterdag 8 april om 18.45, voor Pasen, wordt het door de KRO-NCRV uitgezonden.

Cursus wade maken: Vanaf 27 september  kun je weer deelnemen aan een nieuwe Cursus wade maken bij Atelier Alewijn  op zes dinsdagmiddagen van 13.00 tot 17.00 uur in de Keistadkerk in Amersfoort. We gaan persoonlijk bekijken wat jouw wensen zijn en deze vertalen in textiel. Heb je daar zin in? Met 4 tot 6 cursisten hebben we voldoende ruimte.
Wil je graag iets moois en persoonlijks maken voor je eigen afscheid? Houd je van textiel en stoffen en ben je een beetje handig en creatief van geest? Vind je het leuk om samen in een kleine groep een wade te maken onder begeleiding van een docent textiel met kennis van de uitvaart? Dan kun meedoen met de komende cursus in de Keistadkerk aan de Noordewierweg 131 in Amersfoort.
Als je belangstelling hebt of vragen, kun je bellen of mailen
Tel: 0644416109 / info@atelieralewijn.nl
De bijdrage voor de cursus bedraagt €450,-
De materiaalkosten betaal je zelf.

 

Het proces is een persoonlijke ontdekkingsreis naar wie je bent en wat het leven voor je betekent. Dat vertaalt zich in stof en eventueel in uitvaartwensen. Het resultaat is een mooie persoonlijke wade die je zelf hebt bezielt en ingewijd voor je laatste reis. Tot die tijd kun je de wade gebruiken als kleed op je bed of aan de muur of wat je maar wilt. Je naasten zullen je ooit wegbrengen in je eigen kleed, dat verzacht het afscheid en het scheelt veel organisatie-stress voor je nabestaanden. Tijdens de cursus heb je je laten inspireren door de vele uitvaartmogelijkheden en ontdek je wat je wat er mogelijk is en hoe je zelf vorm wilt geven aan je uitvaart. Het is een ontspannen proces waar je nu bewust de tijd voor kunt nemen en waarin je elkaar kunt inspireren.

Je kunt een wade ook maken voor iemand die je lief is.

Gegevens

Begin:
8 april 2023
Einde:
13 december 2023
Evenement Categorie:

Organisator

Halewijn lijkwades
Website:
https://www.alewijn-lijkwades.nl/cursus-maak-een-lijkwade/

Locatie

Keistadkerk
Noordewierweg 131
Amersfoort,
+ Google Maps
Website:
http://www.keistadkerk.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.