Vezel zoekt webredacteur (m/v)

200712261024 copyHelaas gaat webredacteur Ilonka ons na bijna 2 jaar verlaten. Vrijwel alle berichten op de website en op Facebook waren van haar hand en daarmee heeft ze ervoor gezorgd dat Vezel ook online echt op de kaart is gezet. De bezoekersaantallen op de website zijn ondertussen bijna verdrievoudigd en onze Facebook pagina heeft inmiddels meer dan 1500 likes.

Om het online succes van Vezel voort te zetten zijn we nu op zoek naar iemand die we voor het bijhouden van de website (of meer) in onze redactie kunnen verwelkomen.
Het is net als alle andere redactieplaatsen bij Vezel een vrijwilligersfunctie met een kleine vergoeding, waarvoor een paar uur per week volstaat en er zijn geen taken met tijdsdruk. Ervaring is geen vereiste, maar het is wel handig als je wat affiniteit hebt met de computer, facebook en websites (WordPress in ons geval). En natuurlijk moet je het leuk vinden om berichtjes te schrijven voor een groter publiek. Voordat je begint, leren we je natuurlijk (indien nodig) hoe alles werkt en technische ondersteuning is altijd aanwezig.

Bij Vezel werkt iedereen vanuit huis, we delen bestanden via een online omgeving en we communiceren hoofdzakelijk via email. Eens in het kwartaal zien we elkaar tijdens de Vezel inspiratiesessie (tevens de redactievergadering). Dan maken we nieuwe plannen, delen we ontdekkingen en steken elkaar aan in het enthousiasme voor Vezels.

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen en je in te zetten voor Vezel als webredacteur, laat het dan weten via een email naar redactie@vezel.org of in een reactie hieronder.