Weefkring Het Hogeland

Het WEEFNETWERK organiseerde van 6 t/m 10 oktober een Weefontmoeting. Op locaties verspreid over Nederland vonden activiteiten plaats waarbij de veelzijdigheid en mogelijkheden van weven zo divers mogelijk te zien waren. Mijn vriendin nodigde mij uit voor de Expositie van Weefkring Het Hogeland in Winsum. De fotogalerie geeft maar een beperkte indruk van alles wat er te zien was.

Ik ben zelf niet thuis in het weven en kan je helaas niets vertellen over de verschillende technieken die gebruikt zijn.

Weefatelier Annie

Tijdens het bezoek vond ik de weefster van mijn prachtig geweven sjaal terug, die ik een paar jaar geleden gekocht had op een markt in Zuidlaren. Het is gemaakt door Weefatelier Annie. Ook zij is lid van de Weefkring Hogeland. Alle weefsters bedankt. We hebben genoten van jullie mooie werk.