Doe mee aan de Stijl expositie!

Werk van Anneke Kersten uit de tentoonstelling Weven 2.0

Werk van Anneke Kersten uit de tentoonstelling Weven 2.0

Onder de Vezel lezers bevinden zich veel enthousiaste wevers, quilters en vilters. Die kunnen nu hun kans grijpen door mee te doen aan de wedstrijd van Museum Het Leids Wevershuis voor de expositie ‘De Stijl’ die van 17 juni t/m 24 september te zien zal zijn in museum. 

 

Om mee te doen, moet je je werkstuk aanmelden voor 1 april 2017. Hieronder volgen de voorwaarden:

Technieken: weven, quilten of vilten.

Kleuren en vormen: Alleen het gebruik van de heldere kleuren rood, blauw, geel en groen is toegestaan alsmede de non kleuren zwart, wit en koel grijs. Alle lijnen dienen recht te zijn, horizontaal, verticaal of diagonaal.

Afmetingen: Richtlijn voor de  afmeting: 60 bij 60 cmOok ruimtelijk werk wordt op prijs gesteld, er is echter maar beperkte (vloer)ruimte, en enkele vitrines, evt. ook een tafel.

Voor vragen, stuur een mail naar mariahofmans@telfort.nl (quilten) of annekefennema@hotmail.com (weven en vilten).

Publieksprijs
De bezoekers kunnen een stem uitbrengen op het werk van hun voorkeur. Na afloop van de tentoonstelling zal de maker van het winnende werk het bedrag van 200 euro ontvangen, te besteden in een quilt-vilt- of weefwinkel.

Aanmelden vóór 1 april 2017 
Je kunt je aanmelden door het aanmeldingsformulier te downloaden en in te vullen en op te sturen naar:
Expositie Leids Wevershuis, p/a Goudsbloem 14, 2317 KZ Leiden , vergezeld van 2 foto’s van het werk,  een overzicht foto en een detail foto. Uiterlijk 1 mei 2017 ontvang je bericht of het werk tentoongesteld zal worden.

Voor meer informatie, klik hier op de website van Het Wevershuis.