Nieuwe naam, nieuwe website

aankondigingDe redactie heeft met hulp van de lezers de naam van de Spin- en Verfkrant veranderd. Tientallen voorstellen zijn er binnen gekomen met enthousiaste motiveringen. Voor ons werd het steeds moeilijker. Op bepaalde momenten wisten we het zeker: deze moet het worden om daarna weer hevig te twijfelen. De 33ste jaargang gaat verder onder de nieuwe naam Vezel en daar zijn we helemaal tevreden mee. De Vezel staat aan het begin van de draad, het net, de stof. Vezel magazine staat misschien wel aan het begin van iets groots of kleins dat u gaat maken.

Met deze nieuwe naam hebben we het magazine in een nieuw jasje gestoken en is vanzelfsprekend ook de website vernieuwd. We nodigen u van harte uit een kijkje te nemen en we zullen met de tijd meer en meer functionaliteit toevoegen, waarmee we de inhoud van het magazine voor u zullen verrijken.

Reacties (1)

 1. Herma Betten

  Hartelijk gefeliciteerd met de nieuwe naam en het prachtige blad.
  Zo mooi hoe jullie met de tijd meegaan en ook de mogelijkheden van het www erbij betrekken.
  Een prachtig blad voor de vele mensen in Nederland die met vezels bezig zijn, op wat voor manier dan ook: breien, haken, vilten, weven, borduren, vrije vormen, mixed media.
  Ik wens heel het team heel veel lezers en heel veel enthousiaste reacties toe en dat jullie nog maar heel lang alle nieuws en bijzonderheden via ‘Vezel’ door mogen geven.

  Hartelijke groet van Herma Betten uit Leeuwarden.

Reacties plaatsen niet mogelijk.