Het decembernummer is uit, Vezel is 1 jaar!

sierraad-rikkiDe laatste Vezel van de huidige jaargang is verstuurd en als het goed is reeds bij de meeste abonnees bezorgd. Ook dit vierde nummer staat weer boordevol inspiratie en ideeën om van te genieten of om zelf mee aan de slag te gaan.

In het teken van de decembermaand laat Harm Harms zien hoe inpakmateriaal een kado op zichzelf wordt en experimenteert Mariet Rankenberg er lustig op los met goud- en zilverkleurige transferfolie. Voor bij uw kerst-outfit zou u nog het sieraad van Rikki Vrieswijk kunnen punniken (op de foto). Mathilde Jongbloed leert u knuffels restylen met behulp van een viltnaald en Nelie Zoetemeyer legt uit hoe ze haar “Schilderietjes” heeft ontworpen.

Quilters zullen ongetwijfeld de werkwijze van Meta Heemskerk, het quilten van stofportretten, willen uitproberen. Door Maria Schasfoort worden we meegenomen naar de door overbegrazing aangetaste delen van Patagonië en Jantien vertelt ons wat de reden is dat je in Azië en delen van Oceanië mensen met rode monden kunt tegenkomen. Maar als u in de ban bent van het zelf verven van uw textiele materialen dan biedt dit nummer u ook heel veel informatie.

Wij hebben met dit nummer ons eerste ‘Vezel’ jaar afgesloten! Een boeiend jaar vol uitdagingen en ontwikkelingen. We hopen het komende jaar samen met u verder te kunnen bouwen aan Vezel. Suggesties hiervoor zijn altijd welkom! Vanaf deze plaats wensen wij al onze lezers en bezoekers alvast hele fijne feestdagen toe!