Nieuwe opzet Handwerk- en Quiltdagen

handwerkenquiltdagenOver twee dagen is het zover, dan vullen de Brabanthallen in Den Bosch zich met textielliefhebbers uit het hele land vanwege de Handwerk- en Quiltdagen, die van 15 t/m 17 november plaatsvinden. Het belooft dit jaar nog inspirerender dan anders te worden, want het evenement heeft een frisse nieuwe uitstraling gekregen èn een vernieuwde opzet. Naast het bekende en gevarieerde aanbod, is er nu een geheel nieuw onderdeel bij: Textiel Plus Arts & Crafts.  Ook Vezel is op de beurs aanwezig! 

 

Vlucht - Eke Krug (dit werk is te zien in de textielkunsttentoonstelling

Vlucht – Eke Krug (dit werk is te zien in de textielkunsttentoonstelling)

Kom gezellig langs bij onze stand voor leuke beurskortingen,`meet & greet´onze redacteurs (bijvoorbeeld Eke Krug), en neem nu een abonnement als je dat nog niet hebt! Je vindt Vezel op stand nummer 54.

Om de eerste editie te vieren, heeft Textiel Plus Arts & Crafts (kortweg TxP) een wedstrijd georganiseerd. Maar liefst 117 inzendingen zijn er binnen gekomen! Alle inzendingen vormen samen een geweldige expositie. Ook het publiek mag een stem uitbrengen. Kijk voor een voorproefje alvast op https://www.textielplus.nl/inzendingen-wedstrijd-textiel-plus-arts-crafts-2018/ Daarnaast organiseert TxP een kunstmarkt met meer dan 40 deelnemers.

Tevens kun je de grootste textielkunsttentoonstelling van Nederland bezoeken met meer dan 50 textielkunstenaars!

De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en is prima te bereiken met het openbaar vervoer, want vanaf het Centraal Station ’s Hertogenbosch worden PENDELBUSSEN ingezet van Arriva Touring die dagelijks de hele dag door rijden van het station naar de Brabanthallen en v.v. Als je aankomt met de trein vind je de opstapplaats van de pendelbussen aan de achterzijde van het station op de Magistratenlaan. De bussen rijden al vanaf 9.30 uur en om 17.00 uur vertrekt de laatste bus naar het station.

!!! LET OP !!! Om gebruik te kunnen maken van de pendeldienst moet je wel vooraf online uw busticket te kopen via: https://handwerkenquiltdagen.nl/tickets/

Meer informatie:

Handwerk- en Quiltdagen Textiel Plus Arts & Crafts
De Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch