Laden Evenementen

Weven en vilten in Gambia

9 maart - 23 maart

Een 15 daagse creatieve rondreis o.l.v. ervaren docente Celine Michel. Een volledig verzorgde reis naar Gambia inclusief verschillende workshops om het weven en vilten te leren. Wat gaan we doen? We beginnen met een viltportret dat in 3 dagen tot stand zal komen. In Tumani Tenda gaan we 3 dagen weven op een weefraam. Afhankelijk van de wensen van de deelnemers wordt dat abstract of een patroon, uitgedacht door de docent. Terug op Soforal Lodge borduren we hier nog op voort. Tenslotte gaan we het nat-vilten verkennen. Samen met leerlingen van een van de scholen van het dorp gaan we ook een middag een mobiel hoesje maken. En als laatste een landschap vilten!

Het verblijf vind plaats op twee verschillende ecolodges in Berending Village en Tumani Tenda, ver weg van het massa toerisme en in direct contact met de lokale bevolking. Ook maken we diverse culturele uitstapjes.

Voor meer informatie over de gehele reis is er een dagprogramma beschikbaar. Het bevat ook meer informatie over de achtergrond van Celine Michel. celinemichel@hotmail.nl www.soforal.com
Reissom 1315 euro (excl vliegticket indicatief 650 euro)

Gegevens

Begin:
9 maart
Einde:
23 maart
Evenement Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.