Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Textiel Plus Festival 2019 Den Bosch

14 november 2019 - 16 november 2019

Na de succesvolle eerste editie van Textiel Plus Arts & Crafts tijdens de Handwerk en Quiltdagen in november 2018, krijgt de beurs in 2019 een geheel nieuwe naam: Textiel Plus Festival. Het festival wordt georganiseerd voor iedereen die van handwerken en textiele vormgeving houdt, jong en oud, van amateurs tot professionals, nationaal en internationaal.

Meer dan 100 standhouders verkopen er de mooiste materialen voor breien, haken, quilten, patchwork, vilten, naaien, borduren, spinnen, weven en zelfmaakmode. Er is grote variëteit aan handgemaakte, handgeverfde en ambachtelijk vervaardigde materialen, kleding, sieraden, accessoires en kunst.

Workshops en demonstraties

Er wordt ook dit jaar weer een uitgebreid en gevarieerd workshop- en demonstratieprogramma samengesteld. Leer de nieuwste technieken en laat je informeren over alle trends en ontwikkelingen op handwerkgebied! Te veel leuke workshops om in 1 dag te volgen? Er zijn ook passe-partouts verkrijgbaar!

De Textiel Plus Wedstrijd, dit jaar voor de tweede keer: alle inzendingen vormen samen een geweldige expositie. Ook het publiek mag een stem uitbrengen. Kijk in het menu Wedstrijden voor meer informatie over deelname.

STIDOC TextielDOEplein: alle Nederlandse verenigingen verenigen zich midden in de hal en presenteren zich als één groot atelier, oftewel: the place to be! Het doen verbindt alle textielverenigingen, het doen brengt mensen in contact en leveren prachtige gesprekken op. Het maakt enthousiast en dat is het doel! De verenigingen die aanwezig zijn: het Quiltersgilde, LOKK,  Weefnetwerk, MerkWaardig, ViltKontaktGroep, Vrouwen van Nu, Museum De Kantfabriek, Textielplatform en de Kostuumvereniging.

Praktisch

Kom gerust met het openbaar vervoer, want vanaf het Centraal Station ’s Hertogenbosch zetten wij PENDELBUSSEN van Arriva Touring in die dagelijks de hele dag door rijden van het station naar de Brabanthallen en v.v. LET OP! Om gebruik te kunnen maken van de pendeldienst dien je vooraf online je busticket te kopen.

Gegevens

Begin:
14 november 2019
Einde:
16 november 2019
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2
‘s-Hertogenbosch, 5222 AK
+ Google Maps
Website:
https://handwerkenquiltdagen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.