Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Surfacing and marking

25 augustus 2017 - 26 augustus 2017

Deze 2-daagse masterclass staat geheel in het teken van stofbewerking om van een simpel plat vlak, wat een stof meestal is, een interessant gelaagd en driedimensionaal iets te maken. Technieken die hierbij aan bod komen zijn; verven, printen, rollerprint, monoprint en zeefdruk, welke allen gebruikt zullen worden om een abstract motief te vormen en gelaagdheid te creëren.

De workshop is erop gericht dat u zelf ontdekt wat er allemaal mogelijk is door het gebruik van kleuren, en transparante en dichte stoffen, interessante werkstukken kunt maken en ook hoe u hier een eigen stijl in ontwikkelt door het herhalen en opnieuw bekijken van de gedane experimenten.

De verschillende technieken zullen worden uitgelegd, waarna u met verschillende opdrachten aan het werk gaat om ideeën te ontwikkelen en uit te werken welke later uitgewerkt kunnen gaan worden tot grotere werkstukken.

De workshopdagen beginnen om 10 uur en lopen tot 17 uur, tussen de middag wordt er zoals gebruikelijk bij Hawar een uitgebreide lunch geserveerd door onze lunchkok Paco.

 

 

Gegevens

Begin:
25 augustus 2017
Einde:
26 augustus 2017
Evenement Categorie:

Organisator

Hawar Textielinstituut
Telefoon:
0516-451020
E-mail:
hawar@hawar.nl
Website:
www.hawar.nl

Locatie

Hawar
Oosterwoldseweg 33
Oldeberkoop, Friesland 8421RR
+ Google Maps
Telefoon:
516451020
Website:
www.hawar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.