Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoet Barbara Broekman | idéBé Reisspecials

23 maart 2018

Barbara Broekman is een topper op het gebied van textielkunst in Nederland. Zij is een bevlogen kunstenaar, die wereld en leven op een indrukwekkende wijze illustreert in haar vaak monumentale, kleurrijke ontwerpen door compositie, kleurgebruik, techniek en formaat. Het Stedelijk Museum en het Cooper Hewitt Design Museum o.a. kochten werk van haar aan en onlangs realiseerde zij in opdracht van de Universiteit van Amsterdam een tweetal werken. Een van de twee in het uitzonderlijke formaat van 4,5 x 30 meter.

Programma:
Deze morgen ontvangt Barbara Broekman u in haar atelier en vertelt u graag wat haar inspireert en hoe zij werkt. Dit speciaal voor u gereserveerde bezoek biedt een unieke kans om nader kennis te maken met deze bijzondere kunstenaar en haar wereld van textiel. Er wordt geluncht in de voormalige kantine van Shell, ontworpen door architect Staal, nu een restaurant.

’s Middags wordt het recent door Barbara Broekman gerealiseerde project voor de Universiteit van Amsterdam uitgebreid bekeken. U reist op eigen gelegenheid naar Amsterdam. Atelier- en lunchadres liggen beide op korte loopafstand van het Centraal Station Amsterdam. Voor het middagprogramma maken we een korte tramrit vanaf het station en terug.

Reissom: 45,00 euro p.p. incl. koffie+, boekje Barbara Broekman, lunch. Reserveren voor 10 maart a.s.

Gegevens

Datum:
23 maart 2018
Evenement Categorie:

Organisator

ideBe Reisspecials
Telefoon:
0183-588096
E-mail:
inedeboer@idebe.nl
Website:
www.idebe.nl

Locatie

IdéBé Reisspecials
Zuidzijde 160
Goudriaan , 2977 AM
+ Google Maps
Telefoon:
0183 588 096 | 0626434516
Website:
http://www.idebe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.