Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Landelijke Weefdag Barneveld

9 november 2019

WEEFNETWERK heeft weer hun Landelijke Weefdag. Met lezingen, tentoonstellingen en markt.

Lezingen: De ochtendlezing ‘Wil je ook blijfe eten?’ bevat het boeiende verhaal van kunsthistorica Sanny de Zoete, die geïnspireerd door antiek damast nieuwe dessins tot leven wekt. De middaglezing STOF(F)EER is een inspirerende presentatie door Jolanda Rietdijk over interieurstoffen en hoe deze stoffen kunnen inspireren tot het maken eigen van (weef)ontwerpen.
Tentoonstellingen: De wedstrijdtentoonstelling met het thema: ‘Zwart – Wit + ? en dit jaar ook: FEEST! Daarnaast zijn er tentoonstellingen met vrij werk van leden van weefnetwerk, van weefkringen en van cursisten van de door WEEFNETWERK georganiseerde cursussen.

Nieuw!! Dit jaar voor de eerste keer een TEXTIELPLEIN!
Op het textielplein zijn demonstraties en ideeën op doen van: modern quilting – borotechniek – mixed media – rubber sieraden – Japans/ Chinees Su borduren – vilten – verven/printing technieken  op stof – en nog twee onderdelen.

Markt
De leveranciersmarkt is divers met een uitgebreid assortiment aan materialen. Bovendien worden bij veel stands demonstraties en uitleg gegeven om nieuwe inspiratie op te doen.

 

De Landelijke Weefdag vindt plaats in de Veluwehal, Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld. De bezoekersentree is via het restaurant bij de parkeerplaats.

Aanvullende informatie en een  overzicht van aanwezige leveranciers vindt u op de website :  www.weefnetwerk.nl.

 

Gegevens

Datum:
9 november 2019
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Veluwehal
Nieuwe Markt 6
Barneveld, 3771 CB
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.