Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratie Japan

9 juni 2017

| €68

Kent u de symboliek en ontwerpcondities van een Japanse tuin? Bent u geïnteresseerd in de speciale invloed van Japanse mode ontwerpers op o.a. de Westerse mode? Dit reisprogramma laat u uitgebreid kennismaken met de Japanse cultuur. Tijdens een wandeling in de authentieke, Japanse tuin in het Belgische Hasselt, wordt de betekenis van planten, bomen en vissen in de Japanse belevingssfeer uitgelegd. Een uitgebreide  introductie over de invloed van Japan op onze mode krijgt u in het Modemuseum van Hasselt, waarna de expositie Across Japan in het museum wordt bekeken.

Er zullen o.a. Japanse en Westerse ontwerpen te zien zijn van Paul Poiret, Balenciaga, Issey Miyake, Kenzo Takada , Rei Kawakubo  en Yohji Yamamoto. Een Japanse lunch behoort tot de nogelijkheden (facultatief). Na afloop is er voldoende tijd om het centrum van het gezellige Hasselt te verkennen.

Reissom: 68 euro p.p. incl. touringcarvervoer / diverse opstapplaatsen, entrees, presentatie/introductie Modemuseum, rondwandeling o.l.v. gids Japanse Tuin, reisbegeleiding. Reserveren voor 1 mei 2017.

 

Gegevens

Datum:
9 juni 2017
Kosten:
€68
Evenement Categorie:

Organisator

ideBe Reisspecials
Telefoon:
0183-588096
E-mail:
inedeboer@idebe.nl
Website:
www.idebe.nl

Locatie

IdéBé Reisspecials
Zuidzijde 160
Goudriaan , 2977 AM
+ Google Maps
Telefoon:
0183 588 096 | 0626434516
Website:
http://www.idebe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.