Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Hawar Kunstklas op zaterdag

14 april 2018 – 10:00 - 10 november 2018 – 17:00

Heb je behoefte aan verdieping van kennis en persoonlijke mogelijkheden om daardoor beter in staat te zijn met je werk een eigen persoonlijk verhaal te vertellen, dan is de Kunstklas van Hawar iets voor jou.Hoofddocenten tijdens dit traject zijn Marieke Smink en Harm Harms, zij verzorgen de 6 vaste kunstklas lesdagen.
Tijdens  de lesdagen wordt er niet alleen gepraat, er wordt ook aan praktische opdrachten gewerkt die bijdragen aan je beeldende vorming en dat betekent maatwerk voor iedereen. Dat kan ook betekenen dat we gastdocenten voor de zaterdagmiddag uitnodigen. We hebben een fantastisch netwerk van docenten waar we een beroep op kunnen doen, vooral ook door Vezel, het tijdschrift waarin we ook onze kennis delen.

Tussen de maandelijkse lessen door wordt gebruik gemaakt van een speciaal internet forum waarop cursisten en docenten met  elkaar communiceren en dat bleek in de afgelopen Kunstklas een prettige toegevoegde waarde!
Bij de cursusprijs zijn ook inbegrepen 3 dagen les van één van de topdocenten in ons programma  en deelname aan de dagworkshop ” How to be a professional artist” met Dionne Swift en Jan Jouke Harms.

De Kunstklas wordt afgesloten met een tentoonstelling waarbij je leert om je werk goed te presenteren en te promoten. De kans is groot dat daar nieuwe exposities uit voortkomen, zo is onze ervaring. We krijgen namelijk regelmatig de vraag om mee te doen met exposities en we delen de mogelijkheden die we hebben met onze studenten.

Deze Kunstklas op zaterdag is van 10 tot 17 op de volgende dagen: 14 april, 19 mei, 16 juni, 22 september, 20 oktober ,10 november

Een uitgebreide lunch met warme en koude gerechten zit bij de prijs inbegrepen en de lunch wordt iedere zaterdag verzorgd door onze kok Paco. Materialen komen voor eigen rekening maar de materialen en gereedschappen die in het atelier aanwezig zijn, mag je gebruiken.

Als deelnemer aan een Hawar-Kunstklas heb je het recht om na overleg gebruik te maken van het atelier van Hawar.  Je betaalt dan slechts € 25 per dag en er is ook nog de mogelijkheid om het appartement erbij te boeken.

Je kunt daar gebruik van maken als je bijvoorbeeld groot wilt werken en daar thuis geen ruimte voor hebt of gebruik wilt maken van de in het atelier aanwezige apparatuur zoals de kaardmolen, het plisseerapparaat , de punchmachine, het fixeerapparaat etc.

Gegevens

Begin:
14 april 2018 – 10:00
Einde:
10 november 2018 – 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Hawar
Oosterwoldseweg 33
Oldeberkoop, 8421RR
+ Google Maps
Telefoon:
+31(0)516451020
Website:
www.hawar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.