Laden Evenementen

Cursus wade maken, Amersfoort

6 september - 11 oktober

Cursus wade maken
Maak zelf je eigen wade. Wil je graag iets moois en persoonlijks maken voor je eigen afscheid? Houd je van textiel en stoffen en ben je een beetje handig? Vind je het leuk om samen in een kleine groep een wade te maken met begeleiding van een docent textiel met kennis van de uitvaart?
Of werk je liever thuis en maak je een wade met wekelijkse telefonische begeleiding.

De cursus wade maken bestaat uit zes bijeenkomsten van een middag in een kleine groep van vier tot acht mensen. De cursus begint na de zomer op maandagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur plaats vinden in een zaal van de Bergkerk in Amersfoort.

De data zijn, 6, 13, 20 en 27 september en 4 en 11 oktober. Ben je geinteresseerd neem dan contact met me op, dan zet ik je op de lijst. De bijdrage voor de cursus bedraagt €395,- De materiaalkosten betaal je zelf.

Het proces is een persoonlijke ontdekkingsreis naar wie je bent en wat het leven voor je betekent. Dat vertaalt zich in stof en eventueel in uitvaartwensen. Het resultaat is een mooie persoonlijke wade die je zelf hebt bezielt en ingewijd voor je laatste reis. Tot die tijd kun je de wade gebruiken als kleed op je bed of aan de muur of wat je maar wilt. Je naasten zullen je ooit wegbrengen in je eigen kleed, dat verzacht het afscheid. De cursus is ook geschikt voor uitvaartondernemers die alles willen weten over lijkwades. In de toekomst wordt er steeds vaker voor een wade gekozen.

Individuele begeleiding vanuit huis

Voor individuele coaching is het belangrijk dat je ervaring hebt met textiel en handwerk en dat je wat ruimtelijk inzicht hebt om begeleiding op afstand te kunnen volgen. We bellen elke week en geef ik je tips en opdrachten op maat. Als je dat wilt kun je ook een bezoek brengen aan Atelier Alewijn.
De bijdrage voor individuele coaching bij het maken van je eigen wade bedraagt € 225,- De stof betaal je zelf.

Je kunt een wade ook maken voor iemand die je lief is.
Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie van de mogelijkheden:

 

Ma. 2 augustus
Open dag Atelier Alewijn van 11.00 uur tot 17.00 uur
Meld je even aan, dan neem ik de tijd voor je. Tel: 0644416109

 

Gegevens

Begin:
6 september
Einde:
11 oktober
Evenement Categorie:

Locatie

Bergkerk
Dr. A. Kuyperlaan 2
Amersfoort, 3818 JC
+ Google Maps
Telefoon:
033- 4617917

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.