Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Colorminds, Hoog Soeren

5 augustus - 8 augustus

Colorminds  exposeert werk in Kapel Hoog Soeren.COLORMINDS is een Nederlandse groep van 8 artquilters (sinds oktober 2013). Elk individu heeft een succesvolle carrière als artquilter. Ze hebben exposities in Nederland en de rest van de wereld of hun werk maakt deel uit van reizende tentoonstellingen. Er worden in totaal 40+ quilts getoond en een aantal 3D kunstwerken.

Het doel van de groep is om elkaar te inspireren en uit te dagen en om expositiewaardig werk te maken. Uitgangspunt is altijd de keuze uit twee of meer kleuren van de kleurencirkel. De keuze kan gebaseerd zijn op complementaire of aangrenzende kleuren en wordt soms willekeurig gekozen. De grootte van de quilts is vooraf gedefinieerd en het thema is meestal zelf in te vullen.

Het werken met een kleurpalet vormt telkens de uitdaging. In onze art quilts zijn ontwerp en kleur nauw met elkaar verweven. De tint, intensiteit en toon van een kleur veranderen wanneer twee kleuren naast elkaar te zien zijn. Warme versus koele kleuren, actieve en passieve kleuren en de verhouding ertussen zijn een intrigerend gegeven bij het ontwerpen. Daarbij leidt kleur ook vaak het oog door een ontwerp heen.   

 

Gegevens

Begin:
5 augustus
Einde:
8 augustus
Evenement Categorie:

Organisator

Colorminds
Website:
Colorminds.nl

Locatie

Kapel Hoogsoeren
Hoog Soeren 46
Hoog Soeren, Gelderland 7346 AJ
+ Google Maps
Telefoon:
 055 355 7678
Website:
https://trouwen-hoogsoeren.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.