Laden Evenementen

Beppe Kessler- Apeldoorn

3 november 2019 - 1 maart 2020

Een tijd van zien, 40 jaar Bep­pe Kes­s­ler
Het Codamuseum toont werk  Bep­pe Kes­s­ler. De titel een tijd van zien refereert zowel aan haar langlopende carrière, als naar haar werken die aandacht en rust vragen. Aandacht en rust tijdens het maken van haar werken, tegelijkertijd is het een uitnodiging aan de bezoeker om te kijken, te zien, te ontdekken.
Al het werk van Beppe Kessler is in essentie sculpturaal. Ze is een tekenaar die borduurt, een wever die schildert, een houtbewerker die sieraden maakt; iemand voor wie kiezen geen keuze is. Regelmatig past ze technieken uit de schilderkunst toe in haar sieraden en omgekeerd.

Het werk van Beppe Kessler is ingetogen, zoekend, suggestief. Het zijn geen aspecten die in de huidige hyper communicatieve maatschappij domineren. Kessler maakt namelijk stukken die aandacht en rust vragen; niet alleen tijdens het maken, maar óók van degene die naar het resultaat kijkt. De titel van de tentoonstelling Een tijd van zien is afkomstig uit een gedicht van K. Schippers en refereert niet alleen aan de langlopende carrière van de kunstenaar, maar fungeert ook als een oproep aan de bezoeker om te kijken, te zien, te ontdekken.

Gegevens

Begin:
3 november 2019
Einde:
1 maart
Evenement Categorie:

Locatie

het coda-apeldoornmuseum
Vosselmanstraat 299
Apeldoorn, 7311 CL
+ Google Maps
Telefoon:
055 5268400
Website:
www.coda-apeldoorn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.