Laden Evenementen

An­tiek Tex­tiel­markt,Maarn

7 maart

Liefhebbers en verzamelaars van antieke modekostuums en accessoires kunnen wederom hun hart ophalen op de jaarlijkse Antiek Textielmarkt op zaterdag 7 maart Maarn, georganiseerd door de Nederlandse Kostuumvereniging . Ook onderdelen van diverse streekdrachten, kanten mutsen, sieraden en oude stoffen zijn te koop, evenals merklappen, borduursels en antiek tafellinnen.

Wie meer geïnteresseerd is in achtergrondinformatie vindt hier antiquarische boeken en nieuwe publicaties op het gebied van mode en streekdracht. Ook kunt u met uw vragen over bijvoorbeeld textielrestauratie terecht bij diverse deskundigen. Heeft u een oude japon uit grootmoeders kast of een stuk kant waarvan u de herkomst niet weet? Neem uw probleemstuk mee en wellicht wordt het probleem opgelost bij de vraagbaakstand.

De Nederlandse Kostuumvereniging

De markt is een activiteit van de Nederlandse Kostuumvereniging. De Kostuumvereniging verbindt kleine en grote verzamelaars, museumconservatoren, studenten en belangstellenden die zich vanuit hun beroep of hobby met kleding en kleedgedrag bezighouden: mensen met een passie voor kleding, van middeleeuwen tot hedendaagse haute couture. Naast de jaarlijkse Antiek Textielmarkt organiseert de vereniging themadagen en excursies.

Meer informatie?

De markt vindt van 13:00 tot 16:00 uur plaats in de Twee Marken, Trompplein 5 te Maarn.
Entree € 5,-, tot en met 25 jaar € 1,-.

Voor meer informatie zie www.kostuumvereniging.nl.

Gegevens

Datum:
7 maart
Evenement Categorie:

Organisator

De Nederlandse Kostuumvereniging
E-mail:
www.kostuumvereniging.nl/contactpagina/
Website:
www.kostuumvereniging.nl

Locatie

De Twee Marken
Trompplein 5
Maarn,
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.