Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Hawar | Masterclass jasje met een thema

21 juli 2017 - 22 juli 2017

| €35

Heeft u de jassen van Marijke gezien ? Het artikel in Vezel nr. 3 over The Emperor’s Garden gelezen? Misschien heeft u gedacht “Zo’n jasje zou ik graag eens zelf maken”. In deze workshop wordt u door Marijke begeleid bij het maken van (de opzet voor) een jasje.

U start met een textielcollage rond een thema, bv bloemen. Er zal veel aandacht zijn voor kleurgebruik en compositie. Deze collage kan worden gebruikt als uitgangspunt voor een helemaal zelf gemaakt jasje òf op een bestaand jasje verwerkt worden. Diverse aanvullende technieken en materialen zullen worden besproken en gedemonstreerd.

Op dag twee zullen we gedifferentieerd werken: U kunt ervoor kiezen om de collage op een bestaand jasje te verwerken en het jasje compleet te maken met meerdere kleurrijke accenten. Of u kiest ervoor het jasje helemaal zelf te maken en de collage nog verder uit te breiden. In dit geval moet u er rekening mee houden dat het jasje thuis afgemaakt moet worden. Hiervoor is ervaring met kleding maken een vereiste.

Marijke zal een aantal voorbeelden van haar werk meebrengen. Ook kunt u als deelnemer aan de masterclass gratis de lezing van Marijke bijwonen.

 

92224

 (21 + 22 juli)

Inschrijven kan tot: 01-07-2017

 

Gegevens

Begin:
21 juli 2017
Einde:
22 juli 2017
Kosten:
€35
Evenement Categorie:

Locatie

Hawar
Oosterwoldseweg 33
Oldeberkoop, Friesland 8421RR
+ Google Maps
Telefoon:
516451020
Website:
www.hawar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reageer met Facebook

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website plaatst cookies voor volledige werking. Lees hier meer over onze cookies.